" />
DressMyKid AS
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Mini A Ture klær

 

Mini A Ture

Mini A Ture sin er et ekte motemerke for barn. Et merke som barn vil ha på seg selv. Og et merke som alltid opprettholder den samme gode kvaliteten på produktene. Mini A Ture mener at barn skal være fri, selvsikre og lykkelige. De skal kunne bevege seg fritt og omfavne verden med et åpent sinn. Alle barn bør føle seg akseptert og oppfordres til å tro på seg selv. Mini A Ture er inspirert av barnas fantasi. Deres følelser av kreativitet og nysgjerrigheten som de besitter. Hvordan de skaper overraskende universer og forteller morsomme historier som ikke alltid gir mening.

I Norge varierer været veldig. Fra magiske sommerdager med uendelig lys og varme til kalde, klare vintre med knusende mørke -  skal våre barn være kledd for å ta på seg verden. I MINI A TURE er kvalitet nøkkelen; både når det gjelder deres produkter og tjenestene vi samarbeider med våre samarbeidspartnere. Våre leverandører og produsenter har blitt nøye utvalgt for deres satsing på kvalitet og håndverk, sammen med deres løfte om å gi trygge og sunne arbeidsforhold for sine ansatte. Deres drøm om å skape et ekte motemerke for barn har gått i oppfyllelse. Deres kolleksjoner selges i større byer rundt om i verden. De kler opp både jenter og gutter - fra babyer til 12-åringer. For alle anledninger og årstider. Med holdning, god smak og letthet. Mini A Ture hyller barndommens minner.

ANSVARLIG PRODUKSJON:
De fleste vinterjakkene og vinterdressene til barn fra Mini A Ture kommer med og uten pels, som lett kan fjernes med glidelås. All pels kommer fra finsk vaskebjørn, som er skutt i naturen for å få ned bestanden av denne arten slik at den kan fortsette å leve i harmoni med andre arter i området. Dette kalles Wildlife Conservation Certification. Mini A Ture kan spore hver eneste pels de har for salg. Det er en svært viktig faktor for MINI A TURE å opprettholde et globalt miljø som behandler dyr og mennesker etisk riktig. Det er ingen skadelige tilsetningsstoffer, MINI A TURE sitt yttertøy inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer eller perfluorerte stoffer. Våre tekniske yttertøy har et indre belegg som gjør materialet vann- og vindtett og puste samtidig. 

Mini A Ture sin produksjon er plassert rundt om i verden, og alle deres leverandører er BSCI-sertifiserte, og sikrer arbeidstakerens arbeidsforhold gjennom en felles oppførselskode. Kodeksen omfatter prinsipper som foreningsfrihet og kollektive forhandlinger, ikke barnearbeid og rettferdig godtgjørelse.

FILTER
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Side 1 av 0 (0 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke